Архів новин

Лікарі не давали шансів, а Бог дарував одразу два життя | Газета 7 Днів

Лікарі не давали шансів, а Бог дарував одразу два життя

04.01.2018 11:13
Переглядів:2261

Певна, що у кожного є власна різдвяна історія, яка залишила нетлінний світлий слід на все життя. Світлий, бо пов’язана якщо не з справжнім дивом, то з приємними подіями. Є й у мене така різдвяна історія, якою хочу поділитися з читачами «7 днів».

Ви помічали: коли ми дивимося на життя інших людей, нам завжди здається, що у них все гарно та гладко, немає ні проблем, ні клопотів, їх завжди супроводжує успіх?.. І тільки коли ми ближче пізнаємо людину, нам відкривається невидима сторона її життя. Виявляється, що воно, їхнє життя, так само сповнене випробувань, проблем і негараздів. Недарма ж кажуть, що радість у всіх одна, а біда – у кожного своя.

Мабуть, багато хто не без заздрості чи захоплення дивився й на нашу сім’ю. Так, у нас з Олександром, з яким ми торік відсвяткували десяту річницю шлюбу, хороша, можна навіть сказати – щаслива сім’я. Але мало хто здогадується, що нам довелося разом пережити за ці роки.

Лише один Бог знає, які нам довелося пройти випробування! 20 січня 2011 року лікарі діагностували в мене пухлину. Протягом двох місяців мене двічі оперували, а потім призначили курс хіміотерапії. Втім, я відмовилася від «хімії». Отож лікарі, як це завжди буває в таких ситуаціях, зняли із себе відповідальність і ніяких гарантій на моє одужання не давали. Залишалась єдина надія на Бога.

Отож я повністю віддалася на волю Господню. І саме тоді, у 2012 році, розпочалася моя неймовірна різдвяна історія. Бог не тільки благословив мене на продовження життя, а й подарував нам з Олександром двох прекрасних синочків. Це притому, що лікарі не давали мені жодних надій і шансів. Хіба це не різдвяне диво, яке постукало у двері нашого дому?

Я дуже вдячна Богу за такий прекрасний дар, як життя. Це була Його велика милість, на яку я, точно знаю, не заслуговую. 

Дві тисячі років тому Бог подарував усьому світові Спасителя Ісуса Христа. На жаль, не кожен здатний збагнути чи сприйняти цей Божий дар, але він є. Ісус Христос народився! Славімо Його! Нехай ці слова стануть особливими у житті кожного з нас. Адже з ними приходить і мир, і щастя, і неймовірне добро та диво Різдва. 

Вітаю всіх із Різдвом Ісуса Христа. Хай різдвяні історії і дива не закінчуються у вашому житті, адже Бог безмежно любить кожного з нас. Не думаю, що хтось з нас віддав би свого сина для спасіння людства. 

А Він це зробив для нас... Довірте Ісусу Христу своє життя, і ви побачите, що диво Різдва буде супроводжувати вас усе життя. Адже ця історія – лише одна з багатьох, які трапились у моєму не дуже довгому житті.

Тетяна ЧУБАЙ, депутат Рівнеради

7d.rv.ua дозволяє безкоштовно використовувати інформацію, розміщену на сайті “7 днів” за умови гіперпосилання та згадки першоджерела.

Реклама

Loading...

Додати новий коментар

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсилкам спаму.
1 + 9 =
More information?

Реклама

 «Це – на убогих», – казав мій дід, збираючись до церкви і кладучи в кишеню дрібДалі

Це було напровесні. Але думки, які прийшли тоді, не дають мені спокою досі, то я й вирішив под... Далі

Опитування

Які у вас плани на літо?