Архів новин

Пон
Втр
Срд
Чтв
Птн
Суб
Нед
24
25
26
27
28
29
30
 
Вересень 2018
 

Діліться рецептами – вигравайте призи:сирник «День-ніч» та кабачкова запіканка | Газета 7 Днів

Діліться рецептами – вигравайте призи:сирник «День-ніч» та кабачкова запіканка

13.09.2018 13:02
Переглядів:87

На конкурс "Кращий родинний рецепт"

Сирник «День-ніч»

Для тіста: 2 яйця, 125 г цукру, 125 г маргарину, 2 ст. л. какао, 

0,5 ч. л. соди, 3 ст. л. сметани, 

6 ст. л. борошна.

Для сирної начинки: 600–700 г сиру, 4 ст. л. цукру, 3 яйця, 100 г масла, по 1 ст. л. манки і крохмалю, півлимона.

Сирна начинка: На 600–700 грамів сиру беремо 4 столові ложки цукру з гіркою, але якщо сир занадто кислий, то можна трішки більше. У сир втираємо півлимона разом з цедрою, додаємо яйця, масло (має бути м’яке кімнатної температури), додаємо потрохи манки і крохмалю.

Тісто: збиваємо яйця з цукром, додаємо розтоплений маргарин, сметану, какао, погашену оцтом соду та борошно. Тісто має вийти консистенції густої сметани. 

На дно форми викладаємо 2/3 тіста, далі – приготовану сирну масу і зверху затягуємо рештою тіста. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом години.

Людмила БУТКЕВИЧ

Кабачкова запіканка

Кабачок середнього розміру почистити від шкірки і натерти на крупну тертку. Якщо всередині велике насіння, то краще його видалити. Посолити, поперчити і додати 100 г фаршу, два сирі яйця, 50 г майонезу або сметани. Все перемішати, додати ще дві столові ложки манки, перемішати і залишити на 20 хв. Потім викласти у форму, змащену олією, і запікати 

20 хв у духовці. Наприкінці посипати верх твердим сиром і прикрасити овочами за смаком. Дуже добре підходить до цієї страви запашний базилік.

Наталя КОВАЛЬЧУК

У газеті «7 днів» триває конкурс «Кращий родинний рецепт». Якщо ви маєте кулінарний талант і хочете поділитися з нашими читачами рецептом страви, улюбленої у вашій родині, ласкаво просимо!

Надсилайте рецепти з фото готових страв на електронну адресу 7dniv.rv@ukr.net, а ми опублікуємо їх у газеті. Обиратиме найкращу страву депутат міської ради Любов Романюк, яка обіцяє випробувати кожен рецепт, а фотозвіт про приготування страви за цим рецептом опублікувати в себе на сторінці у соцмережі Фейсбук. Вона ж запропонувала призи для переможців.

Серед усіх учасників буде обрано переможців у трьох номінаціях – найкращий салат, найсмачніша випічка і найситніша основна страва (друге). На переможців чекають приємні й корисні на кухні подарунки!

Конкурс триватиме до 29 листопада. Переможців оголосимо у випуску газети від 13 грудня, на Андрія.

7d.rv.ua дозволяє безкоштовно використовувати інформацію, розміщену на сайті “7 днів” за умови гіперпосилання та згадки першоджерела.

Реклама

Loading...

Додати новий коментар

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсилкам спаму.
7 + 0 =
More information?

Ризикну порушити спірну тему про балкони та лоджії. Спершу їх будують, а поті... Далі

 «Це – на убогих», – казав мій дід, збираючись до церкви і кладучи в кишеню дрібДалі

Опитування

Який спосіб ви вважаєте найкращим для управління багатоквартирним будинком?