Архів новин

Пон
Втр
Срд
Чтв
Птн
Суб
Нед
 
Серпень 2019
 

Новоспечених кухарів оцінили професіонали | Газета 7 Днів

Новоспечених кухарів оцінили професіонали

23.08.2019 11:43
Переглядів:162

РЦПТО дає можливість не просто здобути професію, а й стати майстром своєї справи завдяки викладачам та партнерам.

Щира подяка партнерам Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за активну участь у навчанні слухачів, підготовці високомайстерних кадрів для закладів громадського харчування і, зокрема, за співучасть у державних кваліфікаційних атестаціях! «Завдяки таким комунікаціям ми з упевненістю дивимося у завтрашній день, вибудовуємо чітку і відповідну освітянську лінію, допомагаємо нашим слухачам (а це, насамперед, безробітні) здобути нові навички, повірити у власні сили та гідно працевлаштуватися», - зазначає заступник директора РЦПТО ДСЗ  Руслана Бодренко.

Катя Соболєва (менеджер з підбору персоналу мережі ресторанів), Олена Верещинська (ресторан «Айвенго, шеф-кухар),  Андрій Ніколайчук (ресторан «Баржа»), Олександр Медведь (шеф-кухар, керівник ГО «Гільдія кухарів Рівненщини»), Олег Буздиган (гриль-бар «Rozmarin»), Анатолій Лук’янчук (ресторан «Кант») не лише оцінювали роботу кухарів – випускників РЦПТО, але й демонстрували професійну гідність, вболіваючи за кожного слухача та допомагаючи кожному повірити у власні сили.

 

 

7d.rv.ua дозволяє безкоштовно використовувати інформацію, розміщену на сайті “7 днів” за умови гіперпосилання та згадки першоджерела.

Реклама

Loading...

Додати новий коментар

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсилкам спаму.
3 + 1 =
More information?

Шість підказок про наші біди і відступництво від Бога

... Далі

І відкрилася правда, куди вели Україну всі наші вожді

 

... Далі

Опитування

Який спосіб ви вважаєте найкращим для управління багатоквартирним будинком?