Архів новин

Пон
Втр
Срд
Чтв
Птн
Суб
Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Березень 2013
 

Повідомлення про помилку

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls в menu_set_active_trail() (рядок 2405 із /home/dnivrvua/domains/7d.rv.ua/includes/menu.inc).×

Карпатський куточок у рівненському сквері | Газета 7 Днів

Карпатський куточок у рівненському сквері

14.03.2013 00:00
Переглядів:584

У районі Рівненського мототреку в невеликому сквері, так званому сквері автомобілістів, який можна без перебільшення назвати зразком ландшафтної архітектури, причаївся під розлогими кронами дерев колоритний ресторанний комплекс «Колиба».

Споруда ресторану сама по собі є окрасою нашого міста, адже побудована у не зовсім традиційному для нашого краю стилі за автентичним гуцульським проектом. Заклад будували протягом 2005-2009 років зі смереки, спеціально доставленої до Рівного з вершин Карпат. Будівництво було здійснено без жодного цвяха. Звичайно, сучасні реалії та правила містобудування внесли свої корективи у зовнішній вигляд будови. Та все ж у наш час популяризації всього закордонного, відносної однома­нітності готельно-ресторанних закладів «Колиба» виглядає своєрідно та оригінально. Вона мимоволі одним своїм виглядом викликає замилування та навіває думки про перлину України – гори Карпати з їх самобутньою архітектурою.

Зовні ресторан видається досить компактним, проте його внутрішній устрій приємно дивує різноманітністю і простором приміщень. Тут ви знайдете елітну VIP-банкетку, в якій відразу відчуваєш дух гірського мисливського ­обійстя.

Якщо ж ви хочете заховатися від міської суєти та поспілкуватися зі своїми друзями, до ваших послуг банкетний зал для дванадцяти осіб на другому поверсі. Є тут і велика банкетна зала в європейському стилі на 180 чоловік, у якій можна у приємній атмосфері відсвяткувати весілля чи іншу важливу подію.

Ділову зустріч можна провести в балконній залі на другому поверсі. Здивувати свою кохану романтичним вечором можна в окремій кабінці. Камінна зала ресторану зігріє відвідувачів у холодні та похмурі дні. Влітку відчути приємну прохолоду і заховатися від гамору міста можна на літніх майданчиках, терасах чи в альтанках ресторану.

Професійно підібраний та доброзичливий персонал допоможе вам максимально комфортно провести своє дозвілля відповідно до ваших побажань. Загалом у «Колибі» кожен може знайти щось для себе, згідно зі своїми уподобаннями, настроєм та потребами.

…а це в ньому я

Господиня цього оригінального закладу Жанна Мирославівна Назарук розповідати про себе не любить. Проте саме ця молода жінка з привабливою, ­щирою посмішкою, яка часто змінюється серйозним заклопотаним поглядом, є основним творцем цього унікального закладу. Хоча, як і дуже багато людей у наш час, Жанна Назарук докорінно змінила рід занять. Ще навчаючись у інституті на педагогічному факультеті, вона й уявити не могла, що стане господинею фешенебельного ресторану.

– Ідея гуцульської колиби, мабуть, як і всі гарні ідеї, виникла спонтанно. Мій чоловік побував на Гуцульщині у схожому закладі, який йому дуже сподобався. Ми відразу задались питанням про те, чому ж у нас немає нічого подібного, і вирішили взятися за цю справу. Власне, отак і народився ресторан «Колиба». Відверто кажучи, коли почала займатися цим бізнесом, до мене почали приходити думки, що займаюся не своєю справою. Всьому довелося вчитися на ходу, помилятися і виправляти помилки. І хоч це було дуже непросто, та цілеспрямованість і амбіційність не дали мені зупинитися. Нині вже не мислю себе без усього цього. Набутий досвід допомагає вести справу успішно, – розповідає пані Жанна. – Робота забирає практично весь мій час. У нас серйозний заклад, який постійно потребує уваги. Ми маємо багато клієнтів, серед яких є і досить вибагливі. Потрібно весь час слідкувати за поповненням кухні свіжими продуктами і за роботою персоналу. Ми намагаємося йти в ногу з часом і враховувати всі побажання наших відвідувачів, постійно урізноманітнювати нашу кухню і не обмежуватися вузьким набором страв. Готують у закладі високопрофесійні кухарі, що використовують як старовинні українські, так і сучасні європейські та світові рецепти. Є у нас яма-жарівня, де готуються страви на відкритому вогні.

Усе, що розповіла господиня «Колиби» про кухню закладу, можна було б викласти в окремій статті. Та все ж, як говорить народна приказка, краще раз спробувати… А скуштувати страви з тутешнього меню, повірте, варто.

– Окрім професійних кухарів та офіціантів у нас працюють талановиті музиканти, які вас розважать і допоможуть відволіктися від буденності, – продовжує свою розповідь Жанна Назарук. – Наш колектив допоможе в організації ваших свят, вечірок та інших заходів. Ми завжди намагаємося йти назустріч побажанням відвідувачів і демократично підходимо до їхніх побажань та забаганок. Дуже важливим завданням для нашого колективу є збереження затишної, майже домашньої атмосфери. Хочеться, щоб люди почувалися тут максимально комфортно. Отак і працюємо, викладаючись на повну. Для людей. І завжди раді вітати всіх у нашому ресторанному комплексі «Колиба».

Анатолій ДВОРНИЦЬКИЙ

7d.rv.ua дозволяє безкоштовно використовувати інформацію, розміщену на сайті “7 днів” за умови гіперпосилання та згадки першоджерела.

Реклама

Loading...

Додати новий коментар

Filtered HTML

  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Дозволені теґи HTML: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.

Plain text

  • Не дозволено жодних HTML теґів.
  • Адреси сторінок і електронної пошти автоматично перетворюються у посилання.
  • Рядки і абзаци переносяться автоматично.
CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсилкам спаму.
5 + 3 =
More information?

Шість підказок про наші біди і відступництво від Бога

... Далі

І відкрилася правда, куди вели Україну всі наші вожді

 

... Далі

Опитування

Який спосіб ви вважаєте найкращим для управління багатоквартирним будинком?